Premium
Andrei

Bucuresti, Bucuresti, RO 90.00 RON

Publicat cu 10 luni în urmă 265 vizualizări ID #5497

Descrierea anunțului

Salut ! Sunt Andrei, student bursier in anul II la Medicina Generala "Carol Davila" si vreau sa te ajut sa intelegi cat mai bine biologia pentru admiterea la Medicina Generala si Dentara. Sedintele pot avea loc atat online, cat si la domiciliul meu unde poti ajunge in 5 minute de la statia de metrou Drumul Taberei sau Tudor Vladimirescu.
Meditatiile incep cu o ora introductiva (GRATUITA), in care ne vom cunoaste mai bine, ne vom stabili obiectivele si programul de invatat pe care va trebui sa-l urmam in functie de timpul ramas pana la admitere.
Pentru a ocupa un loc la buget, nu mai este suficient sa tocesti manualul, ci ai nevoie de informatii in plus ! Pe parcursul celor 2 ore de meditatii, te voi ajuta cu informatii care nu se regasesc in manual, voi pune accent pe detalii, deoarece in subiectele de admitere tip "capcana" se regasesc foarte multe detalii din desenele manualului Corint. Dispun de toate grilele de admitere si simulare incepand cu anul 2008 si pana in prezent, inclusiv materiale necesare cum ar fi : atlase, desene, schite. La finalul fiecarui capitol predat, vom face grile pentru verificarea cunostintelor si pentru a avea in vedere pe ce trebuie insistat, ce nu s-a inteles.
Consider ca varsta apropiata reprezinta un avantaj in a te simti liber sa pui intrebari fara teama de a fi criticat. Am rabdarea necesara sa explic de mai multe ori ce nu s-a inteles, grilele gresite, cat si flexibilitate in ceea ce priveste programul.
Mentionez ca, la simularea de Medicina Generala si Dentara m-am clasat in primele 30 de locuri, iar la admiterea la Medicina Generala am obtinut 96 de puncte, fapt care m-a situat printre primii 50 admisi.
Pretul sedintei este de 90 lei/2 ore. Ofer si cer seriozitate.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h