Meditatii Admitere UMFCD

Bucuresti, Bucuresti, RO 150.00 RON

Meditatorul nu a uploadat poze
Publicat cu 1 lună în urmă 10 vizualizări ID #5803

Descrierea anunțului

Ofer meditatii la biologie pentru admiterea la UMF Carol Davila (Medicina Generala sau Dentara) pentru elevii din clasele a 11-a si a 12-a.
Meditatiile se vor desfasura intr-o atmosfera relaxata, iar stilul de predare este adaptat in functie de elevi. Voi lua de la zero fiecare notiune pentru a ma asigura ca nu raman lacune si in acelasi timp incurajez intrebarile si feed back-ul pentru a oferi fiecarui elev sansa de a invata logic.
Structura meditatiilor
Primele 10 de minute: recapitulam succinct lectia anterioara si raspundem la eventualele intrebari si neclaritati.
Apoi, urmeaza explicarea termenilor si familiarizarea, in linii mari, cu lectia noua.
Predatul include scheme, desene si tabele cu scopul de a descuraja memoratul mecanic al materiei din carte. Atlasele folosite in timpul meditatiilor (Netter, Gilroy) vor fi primite de fiecare elev in format pdf, impreuna cu fisele si schemele aferente fiecarei lectii.
In ultimele 15-20 de minute vom fixa informatia predata si o vom recapitula cu ajutorul grilelor si flash-cardurilor.
Orice notiune va fi explicata cu rabdare ori de cate ori este nevoie, insa doresc seriozitate si implicare din partea voastra.

! In prima sedinta de meditatii vom aloca 15 minute pentru a ne cunoaste, atat din punct de vedete al personalitatii voastre, cat si a stilului de invatat. De asemenea, vom stabili impreuna un calendar al capitolelor din bibliografie.

Am inceput procesul de inscriere pentru anul scolar 2023-2024. Meditatiile vor incepe in luna septembrie (in limita locurilor ramase).
Anonymous
Anonymous Utilizator neînregistrat

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu