Camelia Alexandra Dănilă

Cluj-Napoca, Cluj, RO 50.00 RON

Descriere

Studentă în anul V la Facultatea de Medicină Generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie "Iuliu Hațieganu" Cluj-Napoca ofer meditații la biologie elevilor de liceu în clasele XI-XII atât pentru examenul de bacalaureat la proba de biologie, cât și pentru admiterea la următoarele facultăți: medicină generală, medicină dentară, asistență medicală generală, tehnică dentară, balneofiziokinetoterapie, radiologie și imagistică și medicină veterinară.

Deoarece am experiența pregătirii pentru admiterea la medicină la UMF Cluj la care am intrat din prima încercare la buget în anul 2016, cât și nota 10 la proba de biologie la examenul de bacalaureat consider că dețin atât abilitățile necesare cât și cunoștințe solide acumulate de-a lungul facultății pentru a putea explica mecanismele fiziologice, cât și anatomia într-un mod logic, ușor de înțeles. Vom folosi metode interactive, scheme, imagini, filmulețe pentru a putea dezvolta abilități eficiente de învățare și de a înțelege și a fixa informațiile pe termen lung. Vom respecta bibliografia oficială a exemenului pe care doriți să-l susțineți, iar noțiunile teoretice predate vor fi reîmprospătate prin teste de tip grilă sau subiecte de bacalaureat.

Ședința va dura 2 ore și se va desfășura în mediul online datorită situației epidemiologice actuale. Prețul unei ședințe este 50 Ron.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
Camelia Alexandra Dănilă
Camelia Alexandra Dănilă Posting for 3+ months view profile

Comentarii 0

No comments has been added yet