Meditatii Biologie Admitere UMFCD

Bucuresti, Bucuresti, RO 60.00 RON

Publicat cu 2 luni în urmă 22 vizualizări ID #5729

Descrierea anunțului

Predau biologie din Corint pentru admiterea la UMF ,,Carol Davila", Facultatea de Medicina, Moașe si Asistență, Dentară și Balneokinetofizioterapie. Eu sunt studenta in anul 5, menținându-ma la buget in tot acest timp.

MATERIALE
Folosesc atlas 3D, stiu pe ce pune accent in grile din manual. Am mai predat pana acum. O sedinta se va desfasura in mod placut in acest mod: predare 1h si 30 minute grile din materia predata in acea zi.

MOD DE PREDARE
Prima sedinta este gratuita. Sedinta dureaza 1 ora 30 min si costa 60 de lei.

Discutam grile, predau interactiv, putand sa va captez atentia si sa o pastrez pentru o ora! In plus, am blog in care scriu articole despre cum sa intri la UMF si despre viata de student.

Cred ca predau excelent deoarece invat de 10 ani prin tehnica predatului, fiecare nota fiind luata prin invatatul prin vorbire. Prin urmare, am o tehnica atractiva. Nu scriem excesiv, ci doar facem scheme. Este important sa inteleg materia logic, nu sa o tocim.

Ma autoperfectionez zilnic. In fiecare zi fac eu singura grile pentru a detecta pe ce se pune accent, pe ce sa insist in explicatii si sa observ ce nu se intelege.

LOCATIE
Fac fizic acasa la mine cat si online. Stau singura la apartament in Drumul Taberei, fix langa statia de metrou Raul Doamnei.

Te astept cu drag, abia astept sa te cunosc domnule/domnisoara doctor! Te invit sa imi pui mai multe intrebari prin mesaje.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu