Dennis Ursachi

Bucuresti Sector 1, Ilfov, RO 60.00 RON

Descriere

Ai vrea sa devii medic dar nu stii exact ce presupune? Te intereseaza bacul la Biologie? Online de oriunde in tara sau in centrul Bucurestiului.

Salut! Sunt medic rezident pe Radiologie si Imagistica Medicala, absolvent al UMF “Carol Davila” Bucuresti, si vreau sa ajut colegii mai tineri la disciplina biologie/anatomie pentru admiterea la UMF (Medicina, Farmacie etc.) sau sustinerea probei de Bacalaureat (clasele 11-12, anatomie si fiziologie umana, genetica si ecologie), oferind sfaturi si mentorat in ceea ce tine de procesul in sine.

Rezultatele academice din ultimii ani (detalii in privat) le-am obtinut printr-o abordare versatila a invatatului cu atentie la detalii si implicarea cat mai multor simturi si elemente ajutatoare (tehnici de memorare, schite, desene, grile, formule memotehnice etc.). In plus, activitatea de trainer in timpul facultatii m-a ajutat sa imi dezvolt abilitatile didactice si pasiunea fata de mentorat.
Sunt adeptul unei abordari joviale, dinamice si flexibile care sa transforme invatatul standard intr-o provocare. Pe langa studiul informatiei in sine, consider ca este vital si sustin dezvoltarea unei atitudini potrivite care sa promozeze motivatia si memorarea de lunga durata. In cadrul meditatiei, vom parcurge impreuna materia explicand fiecare concept, integrat cu scheme, desene, teste tip grila, flashcardsuri. Desigur, in egala masura conteaza si implicarea si seriozitatea coechipierului.
Sedinta se face in grupe de maxim 2-3 elevi asa ca iti poti aduce si colegii. Se pot face si sedinte individuale la un cost de 90 lei. Pentru mai multe detalii iti stau la dispozitie!

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet