Dinu Tudor

Bucuresti, Bucuresti, RO 80.00 RON

Publicat cu 11 luni în urmă 29 vizualizări ID #5841

Descrierea anunțului

Bună! Mă numesc Tudor, sunt student în anul 4 la medicină în cadrul UMF Carol Davila și ofer meditații la biologie si chimie organica în vederea pregătirii pentru admiterea la facultățile de medicină și farmacie.

Pe parcursul pregătirii mele pentru admiterea la facultate mi s-au oferit resurse de o calitate excelentă, iar acum caut să le îmbunătățesc și să le transmit mai departe pentru a ajuta cât mai mulți elevi pe drumul carierei lor. Doresc să explic într-un mod logic, personalizat pentru ritmul și stilul de învățare al elevului, așa cum aș vrea să mi se explice mie dacă aș susține acum examenul.

Am obținut 94 de puncte la examenul de admitere și sunt ocupant al locurilor cu bursă din anul întâi. Sunt la curent cu programa actuală, dețin toate materialele necesare pentru admitere și cunosc sistemul de evaluare și ce "capcane" se pot găsi pe drum. Am ajutat astfel zeci de elevi să ajungă pe băncile facultății. Programul meu este flexibil, pot oferi meditații atât în timpul săptămânii cât și în weekend.

Ședințele vor dura în jur de două ore, online sau fizic. Prima ședință va fi gratuită, în care ne vom putea cunoaște, vom putea stabili programul și eventual testa câteva cunoștințe de bază, pentru personalizarea planului de pregătire în funcție de particularitățile elevului astfel încât să fie acoperită materia și rezolvate toate testele.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h