Meditații Biologie Bac/admitere UMF

Bucuresti, Bucuresti, RO 100.00 RON

Meditatorul nu a uploadat poze
Publicat cu 1 săptămână în urmă 3 vizualizări ID #5995

Descrierea anunțului

Durată: 2h
Preț: 100 lei
Metodă: online
Dragă viitorule student,
Mă numesc Roxana și sunt studentă în anul V la Facultatea de Medicină din cadrul UMF Carol Davila, București. Împărtășesc o reală afinitate față de studiul științelor naturii, iar tocmai din acest motiv consider că pot prilejui accesul doritorilor către studiul medicinei.
În acest sens, ofer pregătiri la biologie (materia din clasele XI-XII) pentru cei care urmează să dea Bacalaureatul, dar și pentru cei care vor să participe la concursul de admitere la facultățile de Medicină, Medicină Dentară, Medicină Veterinară, Farmacie, Kinetoterapie.
Scopul meu este de a te învăța cum să înveți, de a-ți explica materia în detaliu, dar și într-o manieră circumscrisă modalității tale de studiu, precum și de a te familiariza cu subiectele de la examenele de admitere.
Te poți întreba, bunăoară, cum vor decurge orele de pregătire?
Ei bine, îți propun ca în prima ședință să ne cunoaștem, să evaluăm nivelul de la care pornim, precum și să discutăm strategia pe care o vom adopta pe parcursul itinerariului nostru educațional.
Ulterior, vom parcurge materia, așa cum este în tematică, ajutându-ne de scheme, imagini, filmulețe. Fiecare ședință va debuta cu o scurtă recapitulare a lecțiilor parcurse anterior, astfel încât materia să fie constant parcursă și să devină aproape imposibil de uitat. Evident, în planul nostru individualizat, vom lucra și simulări pentru bac/teste grilă pentru admitere, în funcție de centrul universitar în care îți dorești să aplici.
Dacă îți propui să ai rezultate excelente și să lucrezi într-o manieră prietenoasă și comodă, nu ezita să mă contactezi! Hai să ne bucurăm împreună de reușită!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu