Popa Andreea

Bucuresti, Bucuresti, RO 80.00 RON

Publicat cu 2 ani în urmă 84 vizualizări ID #3896

Descrierea anunțului

Ofer meditații la anatomie pentru liceu, bacalaureat sau admitere la medicină. Lucrez și în vacanțe pentru cei ce-și doresc pregătire în plus.

Prefer contactarea prin email sau mesaj whatsapp, răspund foarte repede și îmi este mult mai ușor să văd mesajele, fiind ocupată și cu studiile nu pot întotdeauna să răspund la telefon.

Adresa: andreea.popa0108@gmail.com

Ofer meditații la anatomie ONLINE pe teams, zoom, discord sau google meet în conformitate cu platforma mai ușor de folosit pentru elev.
Anatomia este o materie mult prea frumoasă și extrem de logică, dar din păcate nu mulți elevi reușesc să se îndrăgostească de ea, iar eu sunt aici pentru a ajuta cu acest aspect.

Dacă vrei pregătire pentru a intra la medicina, dorești să dai bacalaureatul la biologie sau dacă pur și simplu iti dorești să înveți pentru a avea note mai bune, ai venit în locul potrivit.

Prima ședință va dura doar o oră pentru a te putea familiariza cu mine și a decide dacă îți dorești să rămâi sau nu, bineînțeles va fi gratuit și vom discuta aspectele principale și bazele anatomiei.

Ședințele în mod normal durează doua ore, dar se pot prelungi în funcție de dorințele elevului sau de timpul de care dispun și eu. Pot oferi și meditații în grupe, dar nu mai mult de 3 elevi (în caz că doriți să aduceți anumiți prieteni).

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h