Stancu Maria Alexandra

Bucuresti, Bucuresti, RO 50.00 RON

Publicat cu 2 luni în urmă 24 vizualizări ID #6058

Descrierea anunțului

Bună ziua! Mă numesc Stancu Alexandra și sunt studentă la Facultatea de Medicină Generală și Farmacie „Carol Davila”. Ofer meditații la biologie pentru admiterea la facultatea de medicină sau examenul de bacalaureat.
De ce să mă alegi pe mine ca meditator?
Sunt apropiată de vârsta elevilor astfel comunicarea este mult mai eficientă. Trecând și eu prin examenul de admitere pot înțelege stările elevilor și îi pot ajuta să gestioneze cu bine emoțiile admiterii.
Lecțiile se desfășoară interactiv fiind adaptate în funcție de stilul de învățare al cursantului, oferindu-i materiale și scheme care să îi faciliteze procesul de învățare.
De asemenea, după fiecare capitol vor exista ședințe dedicate ascultărilor și testărilor pe modelul celor de la examen pentru a aprofunda și mai mult informația învățată.
Meditațiile pot începe din octombrie și se vor desfășura online pe Zoom/ Google Meet/ Skype. Ședințele vor fi realizate în grupuri de maxim 3 persoane sau individual.
Dacă sunteți interesați și pentru mai multe detalii, nu ezitați să mă contactați telefonic sau pe WhatsApp. Precizez că prețul unei ședințe de 2h în grup 50 lei, sau individual 100 lei. Prima ședință este gratuită.
Vă aștept cu drag să colaborăm!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu