Tălpeanu Andra

Bucuresti, Bucuresti, RO 60.00 RON

Publicat cu 9 luni în urmă 34 vizualizări ID #5906

Descrierea anunțului

Bună! Numele meu este Tălpeanu Andra, am 21 de ani și sunt studentă la medicină generală în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”.

Ce mă recomandă?
-experiență cu copii și elevi: intr-o formă sau altă, încă din liceu am lucrat cu copii prin diverse voluntariate și asociații, plus meditații.

- nota mea de la admitere a fost 89, din care la biologie 59/60, aproape punctajul maxim!

- am început un curs de modul psihopedagogic, în cursul facultății de Medicină Veterinară, la care am fost studentă timp de un an.

- dețin materiale proprii, pe care mi le-am creat eu singura pentru o bună înțelegere a manualul; o bază de date cu toate culegerile la biologie, plus admiteri și simulări ; grile create de mine, ca și desene și scheme.

Vom începe manualul de Biologie împreună, unde îl vom parcurge cuvânt cu cuvânt. Voi explica la fiecare paragraf dacă este nevoie, vom lua imaginile la rând din manual, iar la final vom lucra grile din acel capitol, mărind dificultatea lor treptat. Vom avea testări constante, teme, și ascultări, deoarece este foarte important ca tu să înțelegi manualul, nu să îl tocesti, iar eu mă voi asigura ca asta vei face!

Momentan, mă pot deplasa la domiciliul elevului, însă o dată cu începerea facultății, ar fi de preferat ca lecțiile să aibă loc la domiciliul meu. Pot lucra și online dacă este nevoie, iar prima ședință va fi introductivă și gratuită.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h