Profesor Canto

Bucuresti, Bucuresti, RO Lipsă preț

Publicat cu 2 luni în urmă 14 vizualizări ID #4245

Descrierea anunțului

Profesoara de CANTO si ARTIST INTERPRET PROFESINIST, atestat inca de la varsta de 18 ani, am experienta indelungata,si vreau sa te invat sa obtii rezultate vocale deosebite!! Am o cerinta simpla: SA VREI SI TU, CU SERIOZITATE SI DEDICARE!
Rugaminte: Persoanele care sunt doar curioase, indecise, neserioase, nehotarate in ceea ce-si doresc -va rog ,nu ma contactati! Va multumesc frumos !!
Mi-am inceput cariera de artist de la varsta de 14 ani, si m-am perfectionat in interpretare e genurilor muzicale: muzica usoara, dance, pop, jazz, pop-opera, muzica traditionala(populara).Sunt compozitoare, textiera si actrita. Sunt finalista a concursului EUROVISION, doi ani consecutiv ,unde am interpretat melodiile originale proprii(muzica si text), compuse pe versurile mele, in limba engleza.
NOTA-.Lectiile mele de canto sunt deschise CELOR CARE DORESC SA REALIZEZE PROFESIONALISMUL ARTEI DE A CANTA, indiferent de varsta,si nivelul muzical ,la acest moment. In prima ora realizam evaluarea nivelului dvs muzical.Cu inceperea lectiilor va voi ajuta sa va dezvoltati nivelul interpretarii muzicale, catre profesionism. Veti perfectiona vocea, notiunile pe care nu le stiti decat la nivel general, veti intra in lumea minunata a sunetelor, si insusirea interpretarii vocale. Veti descoperi calitati pe care nu stiati ca le detineti. Lectiile se predau individual si personalizat, intr-o atmosfera calda si prietenoasa,care va deschide latura dvs. creativa. Va voi invata: tehnica vocala, respiratie, dictie, frazare, interpretare, sustinere a sunetului ,vibrato corect (in limba romana, engleza, italiana, spaniola, in functie de cantecele pe care le vom studia impreuna), intonatie, dezvoltarea auzului muzical, agilitate, prezenta si miscare scenica, atitudine artistica profesionista . Modul meu de a interactiona va va insufla dragostea pentru aceste lectii si pentru muzica, tot mai mult. Cu rabdare si daruire pentru voi, studentii mei, va voi ajuta sa deveniti persoane asumate din punct de vedere muzical si deschise catre noi experiente artistice. Va astept cu drag!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h