Ploiesti, Prahova, RO 60.00 RON

Publicat cu 1 săptămână în urmă 11 vizualizări ID #2593

Descrierea anunțului

Meditatii online la chimie pentru admitere medicina, farmacie și stomatologie .
Elevi vor primi teste periodice pe parcursul semestrului, pentru a vedea evoluția costant , suport de curs actualizat ( pe care îl vom explica si intelege împreună) ,toate grilele explicate pe capitole ,probleme rezolvare in diferite moduri,materiale auxiliare pentru înțelegerea materiei, experiemte pentru a înțelege reacțiile chimice .

Ședințele de pregătire vor fi interactive astfel încât este necesara învățarea lecțiilor anterioare cu simt de raspundere. Nivelul de pornire va fi întotdeauna de la 0 astfel încât mă pot asigura că nu există informații eronate din diferite surse.

Sunt o fire calmă si înțelegătoare, explic in functie de nevoile elevilor și ma implic 100% pentru ca împreună sa avem rezultate de top. ( astfel încât dacă sunt neînțelegeri elevi ma pot contacta oricand pentru orice problema)(wtp).


Pregătesc elevi inca din primul an de facultate ( 6 ani ) si am avut rezultatele dorite cu fiecare elev în parte, în funcție si de implicarea lui,bineînțeles. :) Astfel încât daca esti hotărât iti garantez ca împreună vom obține nota pentru buget.

In ultimi ani 9/10 copii au avut note peste 9.50 la examenul de bacalaureat si note care le-au garantat intrarea la buget la UMF Carol Davila, Iași , Brașov, Cluj si Constanta .


#profesorprinvocatie nu din întâmplare.

Daca esti HOTARAT,te astept cu drag.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h