Pregatire chimie admitere medicina Bucuresti

Bucuresti Sector 6, Ilfov, RO 100.00 RON

Publicat cu 1 săptămână în urmă 3 vizualizări ID #6709

Descrierea anunțului

Buna viitor student la Medicina! Ma numesc Georgescu Mihnea si sunt asistent universitar in cadrul UMFCD si compozitor de grile! Hai sa ne pregatim impreuna pentru admiterea la UMF Carol Davila!
De ce?! Am o experienta vasta in calitate de meditator de Chimie organica acumulata in timp prin ajutarea a zeci de elevi sa intre pe locurile de buget si bursa ale facultatii si totodata ajungi usor la mine (deoarece stau langa metrou Gorjului).
Sunt la curent cu programa actuala si am toate materialele si tehnicile necesare atingerii performantei maxime a fiecarui elev. Am amenajat o camera speciala pentru pregatire, echipata cu videoproiector, tableta grafica si multe alte facilitati.
Sunt foarte flexibil cand vine vorba de program. Astfel pot oferi meditatii atat in timpul saptamanii cat si in weekend.
In prima ora ne vom cunoaste, ne vom stabili tintele si programul pe care va trebui sa l urmam si vom incepe predarea.
La finalul orei, atat eu cat si elevul ne vom oferi un feedback pentru a ne putea construi relatia si a excela.
In functie de timpul ramas pana la admitere din momentul inceperii pregatirii (fie acela si de sub un an) voi intocmi un plan ce va include terminarea materiei in timp util si rezolvarea tuturor testelor.
Detin toate grilele si culegerile din 2008 si pana in prezent, plus o multime de materiale ajutatoare, desene, explicatii si formule memotehnice si cel mai important, stiu foarte bine cum functioneaza acest sistem de evaluare, stiu pe ce se pune accentul si stiu unde sunt ascunse toate “capcanele”.
Sunt deschis, cald si glumet si ma consider ,prin prisma a tot ce am invatat in facultate chiar ideal in indrumarea viitorului student spre obtinerea unui loc la buget sau, de ce nu…la bursa. Un avantaj il reprezinta chiar recentii anii de facultate in care am deslusit misterele din spatele informatiilor prezentate in manualele de admitere si, lucrand impreuna chiar cu profesorii care compun grile, pot explica modul in care se rezolva chiar din perspectiva acestora.
Te astept cu drag si de abia astept sa colaboram pentru a fi cu un pas mai aproape de visul tau!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h