Premium
Meditații Pentru Admiterea în Profesiile Juridice

Sibiu, Sibiu, RO 100.00 RON

Publicat cu 9 luni în urmă 146 vizualizări ID #4632

Descrierea anunțului

Avocat definitiv cu 5 ani experienta, ofer pregatire în particular studenților pentru examenul de Barou, Notariat, Grefier, Executori și INM (primele 2 probe). De asemenea vin în ajutorul studenților care se pregătesc pentru examenul de licență sau pentru examenele de an.
Studenții pregătiți pentru examenul de Barou au obținut punctaje respectabile în intervalul 72 - 86. Lucrăm tactic pe coduri, trecem prin toată materia cu accentul pus pe instituțiile și articolele de lege care sunt mai dificile. Ne focusăm pe toate variantele de grile date în anii precedenti și abordăm capcanele grilelor, toate acestea folosind tehnici de spaced-repetition și programe croite pe ritmul tuturor.

Planul de studiu, precum și modul de rezolvare al grilelor sunt însoțite de explicații cu exemple clare din practică pentru a înțelege logic problemele de drept. Țin legătura în permanent cu studenții mei și le ofer explicații oricând au nevoie, simțind astfel un sprijin chiar și în afara ședințelor de pregătire.

Ședințele sunt de 2 ore și se pot desfășura atât în persoană la cabinetul de avocatură, cât și online, iar grupele sunt de 2 persoane. Vom stabili o primă întâlnire gratuită pentru a ne cunoaște si a discuta aspecte preliminarii ce țin de organizarea ședințelor de pregătire și materialele necesare pentru promovarea examenului.
Mai multe detalii la https://www.avocattodoran.ro/pregatire-juridica

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)