Elisei Lovin

Bucuresti, Bucuresti, RO 60.00 RON

Publicat cu 2 ani în urmă 339 vizualizări ID #4073

Descrierea anunțului

Ofer meditații la matematică, fizică, pentru elevi de nivel începator/mediu/avansat care doresc sa promoveze cu notă bună examenul de capacitate/bacalaureat/admitere la facultate sau care doresc pregătire pentru olimpiadă.
Sunt student la Facultatea de Fizică din cadrul Universității din București iar de-a lungul timpului am participat la olimpiadele de fizică și matematică. Adaptez explicațiile pentru fiecare elev și pastrez o atmosferă placută. Am experiență de lucru cu copiii și am primit feedback pozitiv de la aceștia cu mențiunea că au reușit să vadă materia dintr-o altă perspectivă, să înțeleagă și să obțină rezultate foarte bune la teste și examene. În paralel cu facultatea urmez și modulul psihopedagogic pentru o mai buna înțelegere a modului de predare. Prietenia, comunicarea deschisă și o atmosferă relaxată sunt aliații mei pentru o învățare cât mai eficientă.
Ședințele se adaptează pe cerințele fiecărui elev și programul se organizează în funcție de posibilitatea fiecăruia. Ședințele se pot desfășura pe platforme online (ședințe la care vom participa în număr mic pentru a le acorda atenție deplină). Prima ședință este gratuită. Ca rezultate academice am obținut la examenul de bacalaureat media 10 la Fizică, media 10 la Matematică și 9.60 la Limba și Literatura Română. La olimpiada de fizică am fost calificat la etapa națională (a fost amanată din cauza pandemiei).

Platforma online este la alegerea fiecărui elev, mă puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp pentru mai multe detalii.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h