Meditatii Geografie

Targoviste, Dambovita, RO 120.00 RON

Meditatorul nu a uploadat poze
Publicat cu 1 lună în urmă 11 vizualizări ID #5774

Descrierea anunțului

Profesor de geografie la Liceul Teoretic Atlas din Bucuresti și publicist, cu o experiență de peste 4 ani în predare, pentru nu mai puțin de 2.500 de elevi. În februarie 2022 a devenit membru al Uniunii Jurnaliștilor Independenți din România de sub egida Euro Education Federation.
Devine laureat al revistei de cultură, știință și opinie Magazin Critic, cu ocazia împlinirii a 16 ani de apariție, revistă care apare sub egida Inspectoratului Școlar Județean Gorj.
Este redactor colaborator la Revista Timpul Târgoviște, Dâmbovița Online, Chindia Media, Ziarul de UK și Magazin Critic. A publicat, la Editura Bibliotheca, în anul 2020, cartea Viitorul este în mâinile tale, aceasta regăsindu-se la majoritatea librăriilor online din România.
Este inițiatorul și fondatorul principal al proiectului Citește și Dăruiește – un altfel de acces pentru știință și cultură, cu această ocazie - prezent tot mai des în emisiuni ale televiziunilor naționale și locale, iar de asemenea premiat in cadrul Galelor Radar de Media 2022 alaturi de oameni importanti din Romania precum Catalin Maruta, Catalin Botezatu, Denis Rifai, Eugen Doga, Fuego etc.
Domeniile sale de interes sunt dezvoltarea unui sistem educațional non-formal mai mult prietenos și atractiv pentru un mai bun randament al cunoașterii în rândul elevilor, generarea de responasbilitate legată de mediul înconjurător, de încălzirea globală și propaganda dezinformării media și stimularea elevilor pentru consecințele unei vieți fără carte și educație.
Anonymous
Anonymous Utilizator neînregistrat

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu