Meditații INDIVIDUALE La Informatică Cu Un PROGRAMATOR

Cluj-Napoca, Cluj, RO 100.00 RON

Publicat cu 1 lună în urmă 15 vizualizări ID #5808

Descrierea anunțului

Mă numesc Andrei Bădescu, specialist în domeniul IT cu o experiență de peste 5 ani, ofer meditații la informatică pentru toate nivelurile de cunoștințe (școală, liceu, facultate, reconversie profesională) în limba română sau engleză.

Pasiunea mea pentru informatică a început încă din gimnaziu, m-am remarcat în liceu prin participarea la numeroase olimpiade și concursuri de informatică unde am obținut locuri fruntașe și premii.

Am absolvit facultatea cu rezultate deosebite, beneficiind de bursă de merit pe parcursul acesteia, având semestre chiar și cu media 10. La finalizarea studiilor am obținut 10 la examenul de licență.

La ultimul job, am lucrat ca software engineer pentru Bayerische Motoren Werke AG (BMW) și acum sunt fondatorul unei companii care livrează software specializat către alte companii.

Prin intermediul meditațiilor, intenționez să împărtășesc experiența și cunoștințele mele într-o manieră structurată și eficientă. Lucrez INDIVIDUAL cu fiecare student, durata ședinței fiind una flexibilă. Pentru mai multe detalii mă puteți contacta oricând pe WhatsApp.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h