anonim

Timisoara, Timis, RO 80.00 RON

Meditatorul nu a uploadat poze
Publicat cu 2 luni în urmă 21 vizualizări ID #6066

Descrierea anunțului

Lecții aferente ariei curriculare Informatică pentru gimnaziu și liceu.
Lecții de Informatică de specialitate pentru facultate: C,C++,C#, Java, JavaScript, PHP, SQL și multe altele.
Pregătire bacalaureat.
Pregătire concursuri de specialitate.
Aplicații în robotică pentru platforme diverse.

Am o experience de +10 ani ca și programator, pe lângă profesia de Web Developer predau și ore în cadrul facultății de programare. Consider ca experiența de programator este un plus foarte mare în serviciile pe care le prestez, deoarece sunt în permanență informată cu noile schimbări din tehnologie, ceea ce contează foarte mult pentru elevii care doresc sa aibă profesia de programatori.

Având o experiență de peste 5 ani de predat am ajuns să cunosc lacunele elevilor și să știu să le corectez eficient. Marea problemă cu care aceștia se confruntă este legată de algoritmica programului, faptul că la școală majoritatea profesorilor nu îi învață să gândească rezolvarea problemei din punct de vedere logic, să analizeze enunțul și să îl transpună mai apoi într-un algoritm de cod eficient.

Va garantez că ofer tot ce este mai bun, copilul dumnneavoastră va știi cum sa abordeze corect rezolvarea unei probleme de informatica.

Lecțiile se desfășoară în format online, probabil vă sperie acest gând, dar vreau să sunați cu încredere deoarece nu este vorba de aceeași modalitate de predare online precum se desfășura la școala. Elevul/ studentul nici nu v-a simți ca nu sunt lângă el. Voi vedea in permanenta ce linie de cod scrie, iar el va vedea de asemenea unde îl corectez.

Timp de 2 ore vom lucra împreuna și nici nu va simți ca nu sunt fizic lângă el. Apelați cu încredere, deoarece informatica este un domeniu al tehnologiei care îți deschide o infinitate de oportunități. Deși am susținut orele online, elevii la BAC au avut note de la 9,5 in sus.

Aștept telefonul dumneavoastră: 0749370562.
Anonymous
Anonymous Utilizator neînregistrat

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu