Gabriela

Constanta, Constanta, RO 60.00 RON

Descriere

Doresc sa ajut elevii din clasele V-XII pentru introducerea in informatica, programa de bac, dar si pentru facultate (admitere sau deja studenti, ce doresc sa-si consolideze cunostintele de baza, mai ales in cazul celor ce nu au studiat informatica in liceu) sau gasirea unui loc de munca in domeniul IT.

Am absolvit Facultatea de Matematica si Informatica, specializarea Informatica in limba engleza in 2020. Am obtinut in fiecare an bursa de merit si in prezent sunt masterand si Software Developer.

Cursurile se vor tine online, personalizate pentru nevoile cursantului. Prima sedinta va fi gratuita si va reprezenta realizarea unui plan de pregatire, introducerea in domeniu, acomodarea cu modul de predare etc.

Desi cursurile vor fi online, vor fi inviduale, cu partajare de continut si, avand in vedere materia studiata, sunt sigura ca experienta va fi una poate mai buna decat fata in fata :)

Vom decide impreuna continutul cursului, ce poate reprezenta materie de liceu/bac, materie de facultate, sau poate un limbaj de programare anume, ca C, C++,
C#, Java, JavaScript, HTML, CSS, React, React Native, programare in Android Studio etc. Se pot realiza proiecte ce vor ajuta la portofoliul cursantului in vederea angajarii ulterioare.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet