Radulescu Stefan

Bucuresti Sector 6, Ilfov, RO 75.00 RON

Publicat cu 2 ani în urmă 203 vizualizări ID #3999

Descrierea anunțului

Ofer meditatii la informatica liceenilor.
Sunt student la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti, anul 2. Am fost membru al Centrului de Excelenta Judetean Prahova timp de trei ani, si am o experienta in C++ de peste 6 ani, iar in predat informatica 2 ani. Pe langa asta, mai cunosc inca 3 limbaje importante de programare: C, Java, Python. Am fost membru in echipa de robotica inf01Robotics, cu care am luat premiul Inspire 2 la etapa nationala BRD First Tech Challenge, in 2018.
Am absolvit examenul de bacalaureat cu nota 10 la informatica. Sunt un tip serios si ma dedic foarte mult proiectelor in care ma implic.

Incerc mereu sa predau materia intr-un mod cat mai simplu, usor de inteles pentru oricine, si la "tempo-ul" fiecaruia. Este foarte important ca elevii sa inteleaga in totalitate lucrurile simple (sa-si formeze o baza solida de informatii) la inceput, pentru ca mai apoi sa putem construi lucruri marete.
Tin foarte mult ca elevii mei sa scrie cod disciplinat, de buna calitate (lizibil, usor de citit si inteles, extensibil, reutilizabil), sau cum se mai spune in industrie, "clean code".

Meditatiile vor fi online, comunicand pe Google Meet, sau fizic, la domiciliul meu. Sedinta este de 2h, o data pe saptamana, continua (fara vacantele de la scoala). Vom lucra in limbajul C++. Pretul este de 75lei/sedinta. Telefon: 0764732741

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h