Tirla Petru

Suceava, RO 50.00 RON

Descriere

Numele meu este Petru. Ofer meditatii la informatica in limbajele de programare C/C++ online pentru elevii de gimnaziu si liceu. Va ajut la rezolvarea temelor, pregătirea pentru examenele scoalare, la aprofundarea cunostintelor, recuperarea materiei cat si la pregatirea pentru examenul de bacalaureat.
Sedinta dureaza doua ore, sau mai mult, in functie de necesitatile elevului, in weekend-uri, vacante si in timpul saptamanii, conform cu disponibilitatea ambelor părți.

Experienta mea iti va oferi un start bun in cariera ta!

Daca doresti sa ai note mari la scoala sau sa promovezi examenul de Bacalaureat cu note de 9-10, iti sugerez sa ma contactezi chiar acum.

Am rabdare cu elevii, pot sa explic foarte bine materia si lucrurile pe care nu le este ușor sa le înțeleagă. De asemenea, pot sa le starnesc interesul si pasiunea pentru informatica.

Prima sedinta este gratuita pentru ca elevul sa vadă cum abordez eu lucurile. Recomand sa fie si parintii elevului de fata, pentru a discuta mai multe detalii, insa nu este obligatoriu.

Cer si ofer seriozitate!

Sunt anul I de facultate la profilul de studiu Calculatoare si Tehnologia Informatiei si pot sa te ajut sa ajungi unde iti doresti.

Sedinta este individuala.

Pretul: 50 RON/ 2 h

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet