Bucuresti, Bucuresti, RO 60.00 RON

Publicat cu 1 lună în urmă 17 vizualizări ID #2422

Descrierea anunțului

Ofer meditații de limba coreeană ONLINE pentru doritori de toate vârstele, nivel începător sau intermediar.

Am absolvit Facultatea de Litere, specializarea coreeană-chineză, iar în anul 2018 am studiat limba coreeană la facultatea Dongguk din Seul, ca student de schimb.

În 2020 am obținut bursa GKS oferită de guvernul coreean pentru a urma studiile de masterat (1 an de limbă + 2 ani de master). În prezent, studiez limba coreeană la Universitatea Keimyung din Daegu, urmând ca în toamnă să încep masterul la Hanguk University of Foreign Studies, Seul.

Dețin materiale de studiu oficiale de la Dongguk University și Keimyung University (manuale, workbook), cât și manualele pe care se lucrează la UBB, specializarea coreeană (manuale publicate de Koryo University). De asemenea, dețin multe materiale necesare în pregătirea pentru examenul TOPIK (teste, gramatică, vocabular). În funcție de scopul de studiu al fiecărui student (examen de admitere la coreeană UBB, pregătire TOPIK, hobby), întocmesc materiale personalizate potrivite pentru oricine, printre care se numără:
-Prezentări PowerPoint
-Suport de curs
-Povestioare
-Exerciții
-Fișiere video/audio

Sunt o persoană prietenoasă, care știe să se adapteze în funcție de preferințele fiecărui student. Nu sunt un profesor sobru, care menține relația cu studenții săi la un nivel strict profesional. Scopul meu nu este acela de a face cursuri plictisitoare, la care studentul să simtă obligația de a participa. Scopul meu este de a face cursuri captivante, care să-l îndemne pe student să învețe limba coreeană din plăcere.

Ofer ședințe flexibile prin Skype sau Zoom, cu linie de predare în limba română sau în limba engleză. O ședință durează 2 ore, iar prețul este de 60 lei/2h.

Pentru mai multe informații sau întrebări, aștept mesaje pe whatsapp (sunt în Coreea în momentul de față și nu pot răspunde la telefon).

  Detalii meditator

 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu