Bucuresti, Bucuresti, RO 70.00 RON

Publicat cu 1 lună în urmă 41 vizualizări ID #2442

Descrierea anunțului

Salut! Dacă cunoști deja bazele limbii engleze, însă îți este greu să te exprimi, înseamnă că ai nevoie să vorbești mai mult în această limbă. De aceea aș vrea să îți propun niște lecții de conversație casual, în care poți vorbi liber, indiferent dacă faci greșeli sau nu ești încă fluent. Cel mai important este să câștigi încredere în capacitatea ta de a conversa în limba engleză, și să vorbești fără teamă. Temele conversației vor fi diverse și depind in mare parte de interesele tale.

Indeosebi, aceste lecții de adresează studenților care își doresc să plece în străinătate. Eu însămi sunt studentă în ultimul an la Trinity College Dublin, specializarea Neuroscience, și am avut experiența de student în afară. Dacă studiezi medicina, biologia sau alte științe naturale, putem planifica discuții pe teme relevante domeniului tău - ceea ce te va ajuta să vorbești natural despre teme științifice într-o carieră sau un interviu. Alternativ, putem povesti despre literatură, muzică, diferențe culturale, artă, antreprenoriat, design, jurnalism sau orice altceva propui tu.

Menționez că aceste lecții sunt exclusiv de conversație, fără a include noțiuni de gramatică, și sunt adresate în special studenților.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)