Ana-Maria Popazu

Bucuresti, RO 50.00 RON

Descriere

Ofer pregatire personalizata pentru studenti si elevi de toate nivelurile, in vederea unui progres in invatarea limbii engleze. De asemenea, experienta in pregatirea pentru examenele sustinute de British Council reflecta atentia pe care o voi acorda fiecarui cursant ce doreste sa sustina un examen certificat Cambridge. Fiecare elev va primi consilierea nevesara in privinta nivelului la care poate fi examinat (KET, PET, FCE, CAE,etc.), pentru a putea mai apoi sa ne axam pe notiunile ce trebuie imbunatatite.

Experienta acumulata de-a lungul celor 7 ani de activitate in domeniul academic, ca profesor de engleza, dar si studiile in domeniul psihologiei atesta inclinatia personala catre o metodologie a predarii personalizata si eficienta pentru fiecare elev.
Am absolvit Colegiul National Bilingv “George Cosbuc” si sunt licentiata ca Filolog in limba engleza si portugheza la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, din cadrul Universitatii Bucuresti, unde am terminat si un masterat in domeniul Teatrului si Filmului.

La varsta de 16 ani am dobandit primul stagiu de practica, pe postul de profesor de engleza la Scoala Speciala nr.1 din Bucuresti, unde am predat un intreg an scolar unei grupe de copii cu dizabilitati. Acela a fost punctul determinant in cariera mea si motivul pentru care am ales sa urmez Modulul Psihopedagogic si sa devin profesor. In anii ce au urmat am predat engleza atat in scoli primare de stat sau private, precum Scoala Gimnaziala Ferdinand 1, After School Clubul “Micul Print”, cat si in Liceul Teoretic “Eugen Lovinescu”.
Detin certificari acordate de British Council - pentru examenul CAE, Nivel C2.
Pretul afisat pe site este pentru o singura persoana. Putem alcatui si grupe, caz in care pretul va mai scadea, insa doar de maximum 3-4 persoane, intrucat trebuie sa eficientizam procesul de invatare.
Pentru orice detalii ma puteti contacta telefonic, prin SMS sau Whatsapp, va stau oricand la dispozitie!

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet