Ana Zabava

Bucuresti, Bucuresti, RO 100.00 RON

Descriere

O sedință de 1.5 h pentru o singură persoană este 100 RON, iar pentru o grupa de două persoane este 160 RON ( 80 RON/ pers). Pentru varianta online(via Skype/ platforma ZOOM) , în funcție de necesități, putem renegocia prețul.
Absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea din București, specializarea filologie Arabă-Engleză, actualmente, profesoară de limba engleză în cadrul unui centru autorizat de pregătire pentru examenele Cambridge.
Fiind orientata permanent către dezvoltarea profesionala, menționez că am participat la numeroase training-uri și conferințe în domeniul educației, prin urmare, dețin mai multe certificate și atestate, printre care amintesc
The Cambridge Certificate in Advanced English (CAE ), Certificate in Preparing Students for Cambridge English: First & Cambridge English: Advanced - oferit de European Examinations Centre, Certificate in Preparing Students for YLE oferit de British Council & Cambridge English Assessment, un atestat de Competențe Lingvistice în Limba Engleza. De asemenea, am absolvit cursurile de certificare pentru profesia didactică: Modulului Psiho-Pedagogic. Am experiență în predarea unei limbi străine (Scoala Generală nr 81, Scoala Generală nr 309-Bucuresti, Forumul Român pentru Refugiați și Migranți, centre de pregatire examene Cambridge: Languages and Skills, A Best, M&Dorado). Dețin cunoștinte despre psihologia vârstei, urmărind însușirea abilităților lingvistice (Reading, Writing, Speaking, Listening) . Lecțiile se pliază pe profilul cursantului, iar în funcție de necesitățile și preferințele acestuia, pun accent pe gramatică, vocabular, exerciții interactive, conversație, limbaj specializat, pregătire interviu.
Zona Piața Gorjului, Lujerului, Păcii, Politehnica, Drumul Taberei.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet