Andreea

Bucuresti, Bucuresti, RO 150.00 RON

Publicat cu 1 an în urmă 64 vizualizări ID #5704

Descrierea anunțului

Ofer meditatii la limba engleza, toate nivelurile, inclusiv engleza de specialitate, axate doar pe partea de conversatie. De multe ori, chiar daca o persoana are un nivel destul de avansat al limbii engleze, poate avea o teama de a purta o conversatie, insa de aceasta ne vom ocupa pe durata sedintei.

Avand in vedere ca sunt licentiata in management, sesiunile se adreseaza si celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile in vederea unui interviu, a unei intalniri de afaceri, al unui examen sau in vederea plecarii intr-o tara in care se vorbeste limba engleza.

Am predat si engleza medicala personalului medical, fiind eu insami paramedic si activand in domeniul terapiilor complementare, asadar sesiunile se adreseaza si persoanelor care au nevoie in acest domeniu.

Conversatiile pot fi atat pentru copii, adolescenti, cat si pentru adulti, avand o experienta vasta, de peste 20 de ani in domeniul meditatiilor, atat in privat, cat si la scoli particulare.

Am fost traducator pentru o editura din Canada timp de 3 ani, traducand carti din franceza in engleza, asa ca pentru cei care au nevoie sa compuna lucrari sau varii esee, aceste sesiuni se adreseaza si lor, iar timp de 6 ani am scris articole pentru blogurile unor companii din Statele Unite si Anglia. De asemenea, am cerificat de Business in English for non-native speakers de la Universitatea Cambridge.

Dupa incheierea sedintei, voi puncta, daca este necesar, unde mai are nevoie studentul sa lucreze pe partea de gramatica si voi pune la dispozitie materiale pe care le poate studia.

Sesiunile au loc online, via Zoom.
Consider ca 1 ora este suficienta pentru o sedinta de conversatie si pentru discutarea eventualelor puncte care se cer imbunatatite pe partea de gramatica.
Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o sedinta imi puteti scrie la adresa de e-mail: as_sfinx@yahoo.com

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h