Meditații Română/ Engleză

Bucuresti, Bucuresti, RO 100.00 RON

Publicat cu 4 luni în urmă 54 vizualizări ID #6364

Descrierea anunțului

Bună ziua!

Cu dragoste pentru învățare și pasiune pentru limbă și literatură, ofer servicii de meditații la limba română sau engleză, atât individual, cât și în grup, destinat elevilor din clasele I - VIII.
Scopul meu este să îi ajut pe elevi să dobândească cunoștințe noi și să aprofundeze în mod eficient materialele deja învățate.

Ca studentă la Facultatea de Litere a Universității din București, la specializarea Limba și literatura română- Limba și literatura engleză, AN 3 (terminal), și având în desfășurare modulul psihopedagogic, sunt pregătită să îi însoțesc pe elevi în călătoria lor educativă. Cu o experiență în domeniul predării, ofer meditații începând din anul 2020 și până în prezent.

Cu o abordare calmă, comunicativă și răbdătoare, sunt dispusă să lucrez cu elevi de la zero, dacă este necesar, și să adaptez nivelul sesiunilor în funcție de nevoile specifice ale fiecărui elev. În plus, ofer servicii suplimentare, precum traduceri, creare de fișe de lucru și explicații personalizate, inclusiv eseuri pentru pregătirea examenelor de bacalaureat la limba română.

Sesiunile vor fi structurate după metode moderne de predare, având la bază cunoștințe actualizate și adaptate la orice schimbare apărută în gramatica pentru școală. Fiecare ședință va dura 1h 30min și va fi concepută pentru a facilita înțelegerea materiei într-un mod accesibil și interactiv.

Pentru mai multe detalii, aștept mesajul dumneavoastră în privat!
Împreună, vom face învățarea o călătorie plină de descoperiri și succes!

București, sector 6

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h