anonim

Bucuresti, Bucuresti, RO 50.00 RON

Meditatorul nu a uploadat poze
Publicat cu 8 luni în urmă 39 vizualizări ID #6302

Descrierea anunțului

Salutare! Vrei sa vizionezi serialele preferate fara subtitrari, sa te poti descurca in tari straine cand mergi in vacanta sau sa sustii sedinte in limba engleza la munca? Say no more! Da-mi un mesaj si te pot ajuta cu drag.

Eu sunt Liliana si am studiat si locuit in strainatate timp de 5 ani. Am fost studenta la University of Sunderland, UK, unde mi-am aprofundat engleza si am invatat limba spaniola. De asemenea am fost cu Erasmus in Madrid, Spania, unde am studiat la Universidad Carlos III de Madrid, am lucrat ca Au Pair, predand engleza copiilor in grija mea si am calatorit cu Citylife Madrid prin intermediul unui internship care mi-a permis sa interactionez cu persoane din toata lumea. Mai mult de atat, ma recomanda si certificatul TEFL (pentru predarea limbii engleze) pe care il am.

Consider ca o limba straina se invata atunci cand exista dorinta, motivatie si gasesti o metoda fun! Asa ca, eu ma asigur sa te introduc unor materiale care sa iti placa si care sa te tina in priza. Iti ofer teme numai daca iti doresti asta, insa cu siguranta iti recomand diverse materiale cu care sa te distrezi in afara sedintelor.

Shall we begin?

Comentarii 0

Nu a fost adăugat niciun comentariu