Bianca Nedelcu

Bucuresti, Bucuresti, RO 80.00 RON

Publicat cu 4 săptămâni în urmă 45 vizualizări ID #3122

Descrierea anunțului

Ma numesc Bianca Nedelcu si sunt profesoara de limba engleza.
Timp de 3 ani am predat la Big Ben School of Languages, centru privat de limbi straine si de 5 ani ofer cursuri atat indivituale cat si de grup. De-a lungul anilor am lucrat atat cu copii cu varste cuprinse intre 4-12 ani, adolescenti 13-16 ani si adulti atat romani cat si straini.
Consider ca limbile straine reprezinta pasaportul nostru catre celelalte civilizatii, sunt folosite in toate domeniile, aducand oamenii aproape si legand continente, tari si culturi. Incurajez cunoasterea cat mai multor limbi straine, insa in special a limbii engleze intrucat este vorbita, cel puţin la un nivel de baza de aproape o treime din populatia lumii, fiind cea mai importanta limba in acest moment din punct de vedere al comunicarii.
Limba engleza a fost prezenta in viata mea inca din gradinita si de atunci nu mi-am dorit sa ma indepartez de ea. Am urmat cursuri particulare incepand din clasele primare, urmand Liceul Bilingv „George Cosbuc” unde mi-a fost predata de catre profesori nativi, continuand cu facultatea pe care am studiat-o integral in limba engleza.
Asa cum am fost inconjurata in toti acesti ani de profesori pasionati care s-au straduit din plin sa ma faca sa ma indragostesc de limba engleza, aceeasi pasiune imi doresc si eu sa o transmit mai departe tinerelor generatii.
In cateva cuvinte ma definesc ca fiind o persoana activa, energica si mereu cu zambetul pe buze. Iubesc copiii si din experientele didactice anterioare am observat ca datorita varstei mele tinere am reusit sa ma regasesc atat eu in ei cat si ei in mine, avand astfel o comunicare benefica si usoara.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h