Meditații Individuale Limba Engleză - Online

Bucuresti, Bucuresti, RO 80.00 RON

Publicat cu 2 luni în urmă 50 vizualizări ID #5023

Descrierea anunțului

Ofer meditații individuale la limba engleză atât pentru persoanele care sunt la început de drum, cât și pentru persoanele cu un nivel mediu-avansat. Ședințele durează o ora jumătate sau 2 ore și se vor ține online. Prețul pe ședință este de 80 lei (o ora jumătate) sau 100 de lei (2 ore)
Vă voi ajuta să vă atingeți țelurile, fie că este vorba de vorbire fluentă, siguranță în exprimare, înnobilarea vocabularului sau exerciții de gramatică , voi fi alături și vom forma o echipă!
Obișnuiesc să împart sedința în două părți, o parte teoretică și una practică. În partea teoretică acoperim noțiuni de gramatică (+ exerciții) și în partea practică ne axăm pe conversație, în special pe pronunție și accent. Dacă simțiți că stăpâniți gramatica, ne putem focusa doar pe conversații; vom discuta pe diferite articole din diferite domenii sau vom avea discuții libere. Veți observa că, ușor-ușor, cuvintele vor veni mult mai repede și vă veți simți mult mai confortabil când vă exprimați.
Am studiat și locuit în Anglia 6 ani de zile, fapt ce m-a ajutat să înțeleg cultura britanică și simt că pot să împărtășesc cu succes cunoștințele acumulate. Stilul meu de predare este de a crea lecții unice care să identifice nevoile dumneavoastră și să vă ajut în satisfacerea acestora.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h