Daria Popa

Bucuresti, RO 50.00 RON

Descriere

Am terminat profilul filologie bilingv-engleză la Colegiul Național „Elena Cuza” din București cu media generală 10 și am obținut atestatul de limba engleză care îmi permite să predau această materie la grădiniță, dar și ciclului primar.

Urmează să studiez Științe Politice, Filosofie și Drept la King's College London, proces în care buna cunoaștere a limbii engleze a fost și va fi esențial.

Dețin un certificat de limba engleză IELTS, nivel C1 și am experiență de pregătire pentru examenele Cambridge A1, A2, B1, B2, C1 și C2.

Am participat la numeroase concursuri și olimpiade de limba engleză unde am obținut rezultate bune și foarte bune.

Am urmat workshop-uri de predare în cadrul Shakespeare School.

Am predat limba engleză timp de un an într-o grădiniță din sectorul 6.

Sunt învățătoare în cadrul Școlii duminicale din Biserica din care fac parte.

Ofer meditații pentru copiii din ciclurile primar, gimnazial și liceal la limba engleză. Acestea se pot desfășura online sau la domiciliul meu.

Am experiență de predare în fața copiilor, iar nivelul meu de limba engleză este ridicat. Sunt o fire foarte prietenoasă, sociabilă și înțelegătoare și am o tehnică de învățare dinamică și interactivă.

Consider că pasiunea mea pentru limba engleză poate fi molipsitoare. Pot preda la nivel începător și mediu sau chiar și celor care doar urmăresc să-și perfecționeze abilitățile de scriere și comunicare în limba engleză.

În procesul de a medita pe cineva, urmăresc atât să transmit informația într-un mod ușor de înțeles pentru cel care este la început de drum, cât și să învăț la rândul meu de la persoana respectivă.

Menționez că asigur materialele necesare sesiunilor de meditații și fac pregătire pentru examenele și olimpiadele de limba engleză.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet