Invata Limba Engleza Usor, Eficient Si Corect

Ploiesti, Prahova, RO 45.00 RON

Publicat cu 1 săptămână în urmă 8 vizualizări ID #3154

Descrierea anunțului

Ma numesc Valentina, am 25 de ani si in prezent studiez in Germania la Master cu predare in limba engleza. Detin un certificat de limba engleza nivel C1 CAE (Cambridge Advanced English) obtinut in 2013. Sunt un vorbitor al limbii engleze inca din copilarie si te pot ajuta sa inveti engleza intr-un mod placut si corect! Ofer meditatii sau cursuri de limba engleza pentru copii, elevi sau adulti de orice varsta (nivel incepator/mediu). Imi face placere sa lucrez in special cu copii de gradinita si scoala generala.

Am absolvit de asemenea un program de formare psihopedagogica in facultate, in cadrul caruia mi-am perfectionat abilitatile de predare si comunicare.

Impreuna putem descoperi fascinanta lume a limbii engleze, te voi ajuta sa iti perfectionezi pronuntia, sa iti dezvolti vocabularul, sa stapanesti gramatica si sa poti vorbi cursiv in limba engleza fara prea mult efort! Orele pot fi individuale sau in grupuri (in functie de dorinta cursantului).

Orele se vor desfasura online, indiferent de domiciliul cursantului, folosind platformele Zoom, Skype (sau alte platforme de e-learning preferate de cursant).Pretul este de 45 lei/ora, iar primele 2 ore sunt gratuite!
Pentru mai multe detalii, ma puteti contacta pe Whatsapp la numarul +40736562846 sau pe adresa de e-mail invataenglezacumine@yahoo.com
sunt absolventa a Universitatii de Constructii Bucuresti si in prezent urmez un Master in Germsnia cu predare in limba enlgeza. L

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h