Iulian

Constanta, Constanta, RO 70.00 RON

Publicat cu 2 ani în urmă 176 vizualizări ID #3854

Descrierea anunțului

Pregatire profesionala si individualizata nivelului si obiectivelor tale. Sunt crescut in SUA si iti pot oferi limbaj actual si cunostinte culturale care nu se gasesc la niciun profesor sau alt meditator din Romania.

Elevii si studentii beneficiaza de dezvoltarea exprimarii si a vocabularului la pasul lor intr-un mediu relaxat, inclusiv pentru Cambridge, IELTS, si TOEFL.

Angajatii multinationalelor, inclusiv cei din functii inalte, beneficiaza de coaching pentru prezentari, comunicare in scris, si interviuri. Ofer si coaching de cariera - un serviciu pentru cei cu obiective mai complexe.

Despre mine: am lucrat 10 ani in SUA. Am promovat foarte repede si in ultima pozitie am fost director de departament intr-un spital din New York.
Cu ajutorul meu, vei invata sa citesti, sa te exprimi, si sa pronunti in engleza mai elocvent si mai corect decat colegii, profesorii, si sefii tai.

Toate sesiunile sunt individuale, online sau la domiciliul tau. Pentru cei care nu locuiesc in Constanta, va pot ajuta prin zoom sau skype. Se poate aranja orice durata pana in 3 ore. Relatii si detalii preturi la telefon.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)