Premium
Vorbitor Nativ De Limba Engleza, PhD

Bucuresti, Bucuresti, RO 100.00 RON

Publicat cu 3 săptămâni în urmă 120 vizualizări ID #5910

Descrierea anunțului

Sunteți în căutarea unui tutore de limba engleză de încredere, dedicat și empatic pentru copilul dumneavoastră sau adolescent? Sunt aici pentru a ajuta.

Sunt vorbitor nativ de limba engleză. Numele meu este Dr. Jenna Louise. (Email: jgranvi@googlemail.com). Cunoașterea limbii engleze vă poate deschide multe uși pentru dumneavoastră sau copilul dumneavoastră! Puteți găsi oportunități de lucru în alte țări pentru un salariu mult mai mare. Candidații la locuri de muncă care vorbesc limba engleză au un avantaj clar față de cei care nu o cunosc. Indiferent dacă vă place sau nu, engleza a devenit lingua franca internațională. Aș dori să fiu ghidul și partenerul dumneavoastră de responsabilitate în această călătorie interesantă.

Sunt o profesoră americană cu un doctorat, o autoare publicată și o vorbitoare nativă de limba engleză. Dețin certificare TEFL, precum și 15 ani de experiență în predarea universitară (științe politice și istorie). De asemenea, vorbesc limba rusă și limba maghiară. Am peste 10 ani de experiență în predarea limbii engleze în lecții private pentru maghiari, ruși și ucraineni, atât față în față, cât și online.
Pot adapta lecțiile la nevoile specifice ale dumneavoastră. Pot să vă pregătesc și pentru examenele de limba engleză (cum ar fi TOEFL, IELTS). Lecțiile pot avea loc online (prin Skype).

Engleza poate fi provocatoare, deoarece este plină de excepții de la regulile gramaticii, pronunției și ortografiei. Vă pot ajuta să învățați și să exersați aceste aspecte pentru a vă crește încrederea. Utilizez exerciții de gramatică, exerciții de înțelegere auditivă, jocuri de dezvoltare a vocabularului și jocuri de rol pentru a vă îmbunătăți abilitățile de conversație spontană. Învățarea limbilor este un sistem. Prin practică consecventă, puteți învăța să vorbiți engleza fluent!

Apelezați astăzi! "Eu" viitor vă va mulțumi! Email: jgranvi@googlemail.com. Telefon: 380 509 130 826.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h