Ofer Meditatii La Limba Engleza Pentru Cursanții De Orice Varsta!

Constanta, RO 50.00 RON

Publicat cu 1 lună în urmă 35 vizualizări ID #2960

Descrierea anunțului

Absolventa a Colegiului National ‘Mircea cel Batran’, filiala bilingv engleza, posesoare a certificatului de predare la nivel preuniversitar corespunzător filialei absolvite, posesoare a certificatului Cambridge English Language Assessment - C1 (Advanced) si in prezent studenta la Universitatea Bucuresti in cadrul Facultății de Limbi si Literaturi Straine, secția flologie engleza - spaniola, ofer meditatii la limba engleza pentru orice nivel, atat online, cat si fizic. De asemenea, sunt studenta a modulului psiho-pedagogic pentru pregatirea optima ca profesor.
Am acumulat experienta cu elevii in urma activitatilor de voluntariat in care am predat limba engleza pe parcursul mai multor veri. Imi place sa predau intr-un mod interactiv, intrucat de-a lungul anilor am observat ca tinerii invata mult mai rapid si mai simplu prin intermediul jocurilor. Sunt o persoana foarte rabdatoare si calma, iar in interactiunea cu copiii ma pliez, in functie de caracterul acestora.
Consider ca este mult mai important sa cunosti modul de a preda o limba, accentul nepunându-se doar pe cunoștințele personale de limba engleza, ci pe tactici si procedee.
Ofer cursuri si adulților, rezultatele obținute pana acum cu ei fiind excelente.
La cerere, pot trimite dovezi ale certificatelor detinute.
Pretul unei sedinte este de 50 de lei pentru o ora si jumatate si 60 de lei pentru doua ore. Meditatiile in format fizic se fac cu un singur cursant, respectand toate masurile de siguranta.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h