Lavinia

Constanta, Constanta, RO 50.00 RON

Descriere

Absolventa a Colegiului National „Mircea cel Batran„ , sectia stiinte ale naturii bilingv engleza, posesoare de atestat in urma acestei filiale, a certificatului Cambdrige English Language Assessment - C1 (Advanced), in prezent studenta a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia filologie engleza-spaniola si studenta a modulului de psiho-pedagogie, ofer meditatii la limba engleza.
Am acumulat experienta in conexiunea si lucrul cu cei mici in urma activitatilor de voluntariat in care am predat limba engleza pe parcursul mai multor veri. Imi place sa predau intr-un mod interactiv, intrucat de-a lungul anilor am observat ca tinerii invata mult mai rapid si mai simplu prin intermediul jocurilor. Sunt o persoana foarte rabdatoare si calma, iar in interactiunea cu copiii ma pliez, in functie de caracterul acestora.
La cerere, pot trimite dovezi ale certificatelor detinute.
Pretul unei sedinte este de 50 de lei pentru o ora si jumatate si 60 de lei pentru doua ore. Meditatiile se fac cu un singur elev, respectand toate masurile de siguranta, avand in vedere conditiile in care ne aflam.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ma contactati!

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet