Meditații Engleză A1-C2

Oradea, Bihor, RO 50.00 RON

Publicat cu 4 luni în urmă 79 vizualizări ID #6567

Descrierea anunțului

Experiența mea de pana acum ca profesor de limba engleză cuprinde predarea limbii engleze elevilor din clasele primare, din clasele de gimnaziu și elevilor de liceu, studenților care doresc sa îsi perfecționeze cunostinetele, cât și adulților care doresc sa se pregătească pentru un loc de munca în strainatate (business English).

Am lucrat și în sistemul de învățământ unde am avut o frumoasa colaborare cu elevii. Am pregătit elevi din fiecare clasa de gimnaziu pentru olimpiada de engleză și pentru examenul Cambridge, elevii obținând rezultatele dorite.

Pentru a eficientiza procesul de învățare a limbii engleze într-un timp cât mai scurt , îmi pliez materialele pe nevoile elevilor mei. Folosesc metode moderne și atractive, în așa fel încât elevii sa aibă șansă sa vorbească, sa scrie și sa citească în engleză, cât și sa asculte limba engleză nativă.

Prețul afișat este pentru o ședință de o oră cu un singur participant. În cazul ședințelor cu doi sau mai multi participanți, prețul unei ședințe de o ora este de 40 de lei/participant.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați sa mă contactați.

Best regards,

Ligia McDaniel

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h