Invata Limba Engleza Intr-un Mod Amuzant Si Totodata Corect ☺️

Bucuresti, Bucuresti, RO 50.00 RON

Publicat cu 1 lună în urmă 39 vizualizări ID #3111

Descrierea anunțului

Numele meu este Patricia si ofer meditatii la limba engleza (nivel incepator/mediu) in special copiilor de gradinita si scoala generala. Sunt pasionata de limba si cultura engleza inca de la 4 ani. De atunci am inceput sa studiez intensiv atat acasa cat si la Institutul Britanic (British Council) din Bucuresti. Cu timpul pasiunea fata de engleza si alte limbi a crescut, fapt ce m-a determinat sa aleg un liceu bilingv, Scoala Centrala. Apoi am urmat si absolvit cu licenta cursurile facultatii de limbi si literaturi straine (FLLS) in cadrul Universitatii Bucuresti, unde am avut ocazia sa studiez in amanunt engleza si totodata limba descoperitorilor geografici, portugheza. Detin certificat Cambridge, plus altele precum DELF pentru limba franceza si DELE pentru limba spaniola.

Am lucrat o vreme pe alt domeniu de activitate in Londra, dar am ajuns la concluzia ca educatia copiilor este primordiala in aceste vremuri tulburi si nu numai. Sunt o fire rabdatoare cu un simt al umorului dezvoltat si nu in ultimul rand, ma inteleg foarte bine cu copiii.

Pretul este de 50 lei pe ora tinuta online. Prima sedinta este oferita la jumatate de pret si dat find contextul pandemic aceasta va avea loc pe orice platforma de comunicare prefera elevul. Acesta poate veni si la domiciliul meu, pretul fiind stabilit ulterior la telefon.

Va astept cu drag sa invatam limba regilor intr-un mod corect dar totodata lejer si amuzant :)