Pripis Maia

Bucuresti, Bucuresti, RO 40.00 RON

Publicat cu 2 ani în urmă 122 vizualizări ID #3972

Descrierea anunțului

Buna! Ma numesc Maia si am studiat aceasta limba pentru o perioada lunga de timp ( in jur de 8 ani). Am obtinut diploma Cambridge: Certificate in Advanced English (C1), care atestă fluența mea în această limbă frumoasa.
Despre mine: Imi place sa ies in natura, sa cunosc persoane noi si sa ii ajut pe cei care au nevoie de mine. Imi plac deasemenea cartile istorice, fantasy si horror. Psihologia este pasiunea mea si invat mai multe in acest domeniu in fiecare zi.
De ce eu? Ofer meditatii pentru toate nivelurile, sunt tanara si pot intelege elevii, ambitioasa si determinata sa ii ajut sa creasca alaturi de mine. Lectiile vor dura aproximtiv 1 ora sau 2, in functie de ce isi doreste elevul. Ele vor fi interactive si distractive, fara stres nefolositor care doar dauneaza atmosferei de studiu.
Experienta: sunt voluntara in doua organizatii neguvernamentale, unde chiar simt ca imi dezvolt abilitatile ca persoana empatica si receptiva, Mai mult de atat, am fost in multe tabere internationale unde am tradus, explicat si exersat limba engleza.

Prima lectie este gratis, ca sa ne putem cunoaste mai bine si sa vedem daca sunt meditatorul potrivit pentru dumneavoastra. Sper sa va fiu pe plac! Sunt dornica sa incep lectiile cu dumneavoastra.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h