Engleza britanica pentru conversatii nivel mediu si avansat

Brasov, Brasov, RO 150.00 RON

Publicat cu 2 luni în urmă 53 vizualizări ID #6466

Descrierea anunțului

RO
Bună, am dublă naționalitate: romana din naștere și cetatean britanic prin naturalizare.

Stilul meu de predare este informal, distractiv și a evoluat odată cu vremurile și conversațiile din viața reală.

Am locuit în Marea Britanie și am lucrat în educație timp de aproape 19 ani. Am preluat stilul de predare, metodele pedagogice si abordarea britanica a predarii.

O mamă fericită a unei fetite bilingve pe care am invatat-o de 13 ani cum poate vorbi in paralel engleza si romana, si care este inspirația mea. Fiind căsătorită cu un cetățean britanic, vorbesc engleza britanică acasă în fiecare zi cu familia mea.

Sunt profesor de engleză calificat in Romania, cu grad de titular.
In 2009, am dobandit acreditare QTS (Qualified English Status) din partea GTS (General Teaching Council), în Marea Britanie și am experiență în predarea limbii engleze, atât ca disciplină curriculară, cât și ca a doua limbă, atât în ​​România, ca profesor titular, cât și în UK. Sunt de asemenea profesor certificat TESL/TEFL.

Am predat la Spalding Grammar School, Marea Britanie, am activat cu mandrie și ca profesor voluntar la prestigioasa King's School, din Grantham, Marea Britanie, chiar școala la care a urmat cursurile primare Isaac Newton cu câteva secole în urmă. In cadrul acelui rol, i-am ajutat pe elevi să-și atingă potențialul academic cu disciplina de Gramatică Engleză, ca parte a sesiunilor școlare de remediere a aptitudinilor gramaticale ale elevilor de gimnaziu din acea scoala.

Am predat la diverse grupe de vârstă: de la 8 până la 18 ani, precum și la cursanți adulți, meditati în mod privat, care doresc să-și îmbunătățească radical limba engleză de conversație pentru oportunitățile de angajare actuale sau viitoare.

As fi incantata să vă ajut cu abilitățile de conversație în limba engleza britanică de zi cu zi, așa cum o vorbesc nativii.

Cursantii mei sunt, cel mai frecvent, copii, tineri sau adulti care vorbesc deja engleza și care doresc să se mute în străinătate pentru a studia sau pentru a lucra și a trăi sau persoane care lucrează pentru companii multinaționale sau copii care doresc să vorbească la fel ca nativii britanici.EN
Hi, I am a dual national Romanian by birth and British naturalised.

My teaching style is informal, fun, and evolved with the times and the real life conversations.

I lived in the UK and worked in education also for almost 19 years.

A happy mum myself, to a lovely 13 year young daughter who is my life-long inspiration, married to a British national and speaking British English at home every day with my family,

I am a qualified English Teacher with a QTS (Qualified English Status) accreditation by the GTS, England.
I am experienced in teaching English, both as a curriculum subject and as a second language both in Romania as a profesor titular and in England. I am qualified TEFL/TESL Teacher.

I taught English as a curriculum subject in the Spalding Grammar School, UK.
I also worked as a volunteer teacher in King's School Grantham, UK, the very school where Isaac Newton attended a few centuires back. I helped pupils reach their academic potential with their English grammar Subject, as part of remedial English UK curriculum school sessions.

I have taught various age groups from 8 all the way to 16, as well as privately tutored adult learners looking to greatly improve their conversational English for current or future employment opportunities.

Happy to help with your conversational English language skills, the everyday British English, as natives speak it.
My target students are ideally people already speaking English and who wish to move abroad to study or work and live or people who work for multi-national companies, or children who want to speak like British natives.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)