Limba Engleza

Bucuresti, Bucuresti, RO 100.00 RON

Publicat cu 11 luni în urmă 28 vizualizări ID #1978

Descrierea anunțului

Cursuri cu profesoare native (locuit, studiat si lucrat in UK, US). Accent pus pe conversatie, extindere a vocabularului (gramatica se explica si direct pe text). Pregatire pentru educatie individuala, admiteri facultate, business, scoala, job, certificate de limba (ielts, toefl, cambridge), examene pentru loc de munca si atestari profesionale.

Materialele pentru studiu sunt incluse in pretul sedintelor.

Pentru imigrare, admiteri la universitati (burse, testari, documente necesare, granturi etc) in alte tari se ofera consiliere gratis, in afara cursului.

Pt joburi: orice tip de lectie necesara pentru vocabularul folosit la munca. Admiteri facultate: lectii speciale pt admiteri (inclusiv teste pt cei c dau admitere la medicina, drept etc).

Lectiile si testele ielts, toefl etc pot fii vizualizate de la inceput ca sa isi faca elevul o idee despre ore si apoi sa poata lua o decizie bine informata.

Pretul difera putin in functie de tipul de curs: copii (65), grupa adulti (2 persoane x 80 lei de persoana, sau din mediul corporate), individual (120 lei) medical, legal.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)