Simona Bobeanu

Bucuresti, Bucuresti, RO Check with seller

Publicat cu 2 ani în urmă 164 vizualizări ID #3850

Descrierea anunțului

Numele meu este Simona si din pasiunea mea de a-i invata pe copii limba engleza am ajuns sa lucrez cu peste 5000 de copii din toata lumea.
Ma adaptez individual in functie de nevoile fiecarui copil si pun accent pe folosirea activa a limbii engleza. Folosesc cele mai noi si apreciate programe de limba engleza: Wonders McGraw Hill, Oxford, Cambridge, National Geographic si multe altele. De asemenea cursurile sunt interactive cuprinzand filmulete, fisiere audio, astfel incat elevii sa-si poate dezvolta la maximum abilitati considerate esentiale in insusirea unei limbi straine: ascultare, citire, vorbire. Orele mele de engleza sunt interesante, atractive si captivante.
Lucrez online, sesiunile pot fi atat individuale, cat si de grup (maxim 4 persoane).
Pentru copiii cu varste intre 4 si 9 ani sesiunile dureaza 25 minute, peste 9 ani - 55 minute. Recomand 2-3 sedinte pe saptamana.
Prima sedinta este gratuita, fiind cea in care ne cunoastem si facem o evaluarea a nivelul de limba engleza, urmand sa stabilim de comun acord cum vom lucra in continuare.
Cursurile au loc pe Zoom, pretul este de 40 lei/ 25 min si 80 lei/ ora, iar la achizitionarea de pachete incluzand mai multe sedinte se acorda reduceri.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h