SIMONA

Bucuresti, Bucuresti, RO 100.00 RON

Publicat cu 2 ani în urmă 118 vizualizări ID #3768

Descrierea anunțului

Profesionista cu expunere si experienta practica internationala (15 ani Canada, 8 ani Spania, 4 ani SUA), dubla nationalitate (canadiana si romana) si peste 10 ani dedicati predării limbii engleze (copii, adolescenti, adulti si organizatii), ofer cursuri personalizate - engleza generala sau de specialitate (business, HR, sales & marketing, travel & tourism, medical, customer service) și pregatire pentru examenele de Cambridge (KET, PET, FCE, CAE, CPE), Trinity, Oxford, IELTS.
Sunt convinsa că răbdarea, pasiunea și dedicatia mea îmi permit să ofer o educație de calitate, să ajut si sa împuternicesc cursanții să atingă obiectivele dorite prin abilitățile mele de mentor și planificator experimentat. Având în vedere înclinația mea către latura umanistă și vocația mea de profesor, cred cu adevarat că este foarte important să ajut elevii să-și găsească motivația în ei înșiși. Atunci, și numai atunci vor învăța, pentru că vor deveni curioși, vor dori să se perfecționeze, vor capata incredere in sine prin cunostintele dobandite iar procesul de învățare le va da satisfactie.
Scopul meu este să îmbunătățesc rezultatele studiului, cu o incredere deplina în puterea de a face o diferența. Sunt dispusa să-mi folosesc pe deplin cunoștințele și abilitățile pentru a promova o instruire personalizata, adaptata si inovatoare pentru toți studenții mei.
Aștept cu nerăbdare să ne cunoastem!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)