Stoian Mihaela

Bucuresti, RO 60.00 RON

Meditatorul nu a adaugat poza

Descriere

Ofer meditații online (zoom sau google meet) la limba engleză pentru clasele V-VIII, nivel A1-B2 sau traduceri engleză-română/ română-engleză pentru articole, proiecte, beletristică.

Cursurile se pot adapta în funcție de necesități. Sunt deschisă la sugestii. În general, cursul se desfășoară în felul următor: ,,elevul" va citi un text în limba engleză, pe care îl va traduce și povesti, exersând astfel trei deprinderi Reading, abilitatea de a traduce în context și Speaking. Apoi ne vom axa pe gramatică.
Ofer materiale.

Modelul respectiv este gândit pentru 2 ore, dar poate fi modificat.

Faptul că sunt încă student îmi dă posibilitatea de a avea o colaborare prietenoasă cu copiii și nu o relație rece tip profesor-elev. Vreau să îi fac să iubească engleza și nu să învețe pentru că au nevoie de note sau pentru că așa spune mama sau tata. Din experiență știu că relația cu ,,profesorul" este definitorie pentru a putea înțelege și îndrăgi o materie.

În cazul traducerilor, colaborarea se va realiza prin intermediul whatsapp sau mail, în sensul în care mi se va trimite materialul și în funcție de mărimea și dificultatea acestuia, vom stabili un termen pentru răspuns.

Prețul va fi stabilit în funcție de dificultatea și mărimea textului, precum și de urgența cu care este solicitată varianta tradusă.

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h

Comentarii 0

No comments has been added yet