ilinca.firuti@gmail.com

Bucuresti, RO Verifica cu vanzatorul

Meditatorul nu a adaugat poza

Descriere

Impreuna invatam limba franceza de la A la Z!

Fosta eleva a liceului francez din Bucuresti la care am fost data la varsta de 4 ani, vorbesc si cunosc limba franceza ca o nativa, care m-a acompaniat de mica in viata de zi cu zi, pana la facultate in Geneva si astazi in mediul de munca unde lucrez tot in franceza.

Fac online/la domiciliul meu/la domiciliul elevului - depinde in ce zona locuiti.

Predau orice nivel, inclusiv pregatire DELF/DALF (A1, A2, B1, B2, C1, C2) si pregatire intrare in facultatile din Franta/ alte tari francofone dar si pregatire pentru a pleca la munca in Franta sau alte experiente de genul.

Predau asadar limba franceza cu placere celor interesati sa o stie, lucrand cu materiale foarte diverse facute de mine sau preluate din surse oficiale (manuale franceze. carti, consultare cu anumite cunostinte native...)

Lucrez in asa fel incat elevii sa ajunga sa cunoasca aceasta limba cat mai bine prin toate aspectele ei, asa ca facem gramatica, vocabular, dictari, lectura, traduceri si conversatie.

Scopul final este sa ne perfectionam ca sa ajunga elevii sa vorbeasca limba franceza asa cum o vorbeste un nativ sau, pentru incepatori, sa invatam aceasta limba cat mai corect posibil si a progresa intr-un mod sigur si constant catre fluență.

Acest lucru se face asadar prin metodele enumerate mai sus + exercitii, practica personalizata si diverse fise facute de mine de vocabular/notiuni sensibile pentru a sti cat mai complet aceasta limba.

Fiecare limba stiuta in plus deschide o mie de porti, de asta sunt si pasionata de limbi straine si cred ca invatarea unei noi limbi este un mare avantaj pentru oricine.

Ma puteti contacta pentru orice chestiune legata de limba franceza, s-o vedem impreuna. O voi face cu placere.

Sedinta dureaza 1 ora si 30 de minute (70 lei) sau 2 ore (95lei).

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
Anonim
ilinca.firuti@gmail.com Unregistered user

Comentarii 0

No comments has been added yet