Bucuresti, Bucuresti, RO 75.00 RON

Publicat cu 3 luni în urmă 52 vizualizări ID #2495

Descrierea anunțului

Licențiată, studii Master, ofer pregătire la limba franceză.
De asemenea, ofer pregătire la limba engleză, la limba română și la limba latină. La limba română, lucrez doar materia claselor I – VIII, oferind inclusiv pregătire pentru Evaluarea Națională.
Sunt o persoană dedicată lucrului cu elevii, mă înțeleg bine cu ei. Mă bazez, în procesul predării, pe empatie - pentru stabilirea unei relații de încredere și de apropiere între elev și profesor; totodată, când predau noțiunile, folosesc analogia, datorită căreia materia este mult mai ușor înțeleasă și asimilată. Și mai ales, îmi învăț elevii să gândească.
Indiferent de disciplina pe care o predau, orele se desfășoară plăcut și de cele mai multe ori, în funcție de interesele elevului, adaug noțiuni interdisciplinare sau amănunte care să învioreze atmosfera.
În afara faptului că îmi sunt dragi copiii și că pun suflet în ceea ce fac, mai pot spune despre mine că sunt o persoană serioasă, dar și cu simțul umorului. Formația mea este filologică. Sunt sinceră, corectă, bine pregătită, având suficiente cunoștințe de cultură generală și stăpânind foarte bine gramatica limbii române. Mă adaptez întotdeauna fiecărui elev în parte, nu folosesc metode stas, pentru că fiecare dintre ei este diferit și are propriul său ritm de învățare, precum și propria lui personalitate.
Mai multe detalii vă pot oferi la telefon. Desigur, aștept și ofer, la rându-mi, seriozitate

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h