Premium
Franceza Pentru Afaceri, Carieră și Companii

Bucuresti, Bucuresti, RO Lipsă preț

Publicat cu 9 luni în urmă 272 vizualizări ID #4680

Descrierea anunțului

Franceză pentru afaceri, profesie și companii

- autonomie și fluență în franceză
- depășirea blocajelor de comunicare și a fricii de a vorbi în franceză
- general și limbaj specializat
- progres rapid și rezultate sustenabile

GRUP IUNIE:

26 IUNIE: LE FRANÇAIS FAST FORWARD, 12 săptămâni, nivel minim: ÎNCEPĂTOR (A2), 8 locuri disponibile,

- de la Franceza ruginită, din școală la o FRANCEZĂ DECENTĂ: o modalitate inteligentă de a-ți îmbunătăți franceza și de a vorbi din prima zi. Îți vei dezvolta abilități de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele și a avea încredere în franceza ta.


INDIVIDUAL:
COACHING POUR UN ENTRETIEN D'EMBAUCHE, 6h
Pregătește-te pentru interviu, de la CV la scrisoarea de intenție până la răspunsuri pentru cele mai dure întrebări pentru a-l trece cu succes și încredere.

Le français pour les affaires 6h
Pregătește-te pentru prezenta cu încredere, o reuniune importantă,o conferință sau un discurs cu acest masterclass de 6 pentru a-l depăși cu succes.

Rédiger des documents en Français; 12 h,
O modalitate inteligentă de a-ți îmbunătăți redactarea de documente profesionale și de business în franceză. Vei dezvolta un stil clar, concis, de care ai nevoie într-un mediu global de afaceri sau profesional.

CONVERSEAZĂ în FRANCEZA GENERALĂ de la A2
Dezvoltați-vă vocabularul pentru a te simți confortabil atunci când vorbești în franceza generală, de zi cu zi, prin sesiuni prietenoase cu creierul tău, la obiect.

TON INFAILLIBLE FLOT FRANÇAIS, 3 sau 6 luni, nivel: de la minim A2-B1
ai un nivel bun sau foarre bun de franceză, ai cunoștințe de gramatica, ai un vocabular variat, totul se aliniază perfect în mintea ta, dar când să vorbești, nu-ți iese niciun cuvânt. Traduci din română. Și la scris ștergi de zeci și zeci de ori? Lipsa de încredere, frica de a greși, de a te face de râs, teama că nu te ridici la nivelul celorlalți nu te lasă să fii acel leader puternic care eșit în română?

Reorganizăm franceza, pentru claritate și concizie și lucrăm la elementul încredere, perspectivă, deprinzi cum să te focusezi pe comunicare, nu pe griji.


IN COMPANY:
Tu sau colegii tăi super ocupați aveți nevoie de coaching&training pentru FRANCEZA profesională și de business? Aveți nevoie să câștigați încredere, fluență rapid?

Vă oferim coaching și training pentru Franceza profesională și de business în format de workshop, masterclass sau programe intensive, personalizate integral, pentru a aduce valoarea dorită. Integrând soft skills - interpersonale și sociale, abilități de comunicare, ascultare, vorbire, argumentare, detaliere, leadership, feedback, diplomație, integrare culturală, empatie.


Contactează-ne!! Îți răspundem cu bucurie!

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)