Alexander Reissner

Brasov, RO 80.00 RON

Descriere

Dacă doriți să învățați sau să va îmbunătățiți capabilitățile în limba germană, eu poate vă pot ajuta. Mă numesc Alexander Reissner, am 36 de ani, născut la București de o mamă săsoaică și un tată român. În 1990 am emigrat în Germania, unde am rămas până acum cinci ani. Studile au fost făcute la Hamburg, Berlin și Shanghai și de trei ani stau la Brașov, în cel mai frumos oraș din lume, și am lucrat ca ghid în turism.

Am lucrat și ca trainer de limbă germană, atât prin meditații private, cât și pentru asistente medicale. medici, dar și live pentru corporații. Dar m-am lăsat destul de repede, pentru că îmi am dat seama că multă lume învață limba pentru a emigra. România deja în lumea ante-corona nu mai putea să își permite mai multă emigrare. Nu vroiam să particip la acest exodus. Dar având în vedere actuala situație, regulile jocului s-au schimbat și este foarte probabil ca sute de mii de Români să fie nevoiți să plece din țară pentru a supraviețui. Unii o să aleagă Germania sau Austria. Unii din ei vor învăța germana.

Am trăit peste două decenii în Germania și vă pot ajuta nu numai la aspectele linguistice, ci și la aspectele vieții într-o țară care pentru mulți Români este înlocuită de oameni reci, greu de apropiat, soldați prusiani. Îmi doresc să vă și iau frica de o țară nouă, să vă dau o introducere în ce înseamnă de a trăi în Germania.

Mâ puteți contacta oricând prin acest canal Youtube, lăsând un comentariu: https://www.youtube.com/watch?v=az039RNlCrU&t=23s

Sau prin telefon: 0725131677

Mă bucur să facem cunoștința!

Cu stimă,

Alexander Reissner

  Attributes

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)

Comentarii 0

No comments has been added yet