Curs Conversational Germana/Meditatii Online Germana, Trainer Cu 11 Ani De Experienta, PFA

Bucuresti, Bucuresti, RO 75.00 RON

Publicat cu 5 luni în urmă 384 vizualizări ID #3879

Descrierea anunțului

Cursuri de limba germana online, prin videoconferinta, pe Skype/Zoom sau Google Meet. Cursuri autorizate si preponderent conversationale de limba germana pentru toate nivelurile (A1, A2, B1, B2, C1).

Profesoara - Ioana Lucaci, persoana fizica autorizata pentru predarea limbii germane, cu 11 ani de experiență de predare a limbii germane pentru persoane fizice si companii și 6 ani de experiență în predarea online, prin videoconferință; profesoară cu licenţă a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Universitatea Bucuresti - anul 2011), cu atestat modul psihopedagogic si atestat Goethe-Zertifikat, nivel C2: Großes Deutsches Sprachdiplom (anul 2017). Invatati germana purtand conversatii si construind propozitii/expresii esentiale in comunicarea de zi cu zi! Notiunile noi sunt explicate in permanenta si sunt notate, astfel incat expresiile ce apar pe parcursul conversatiilor sunt fixate rapid si eficient.

Grupe mici (aprox. 5 persoane), mod de lucru interactiv. Sedinta initiala gratuita (de aprox. 15 minute) pentru testarea nivelului si pentru testarea conexiunii pentru cursurile online. Programa pentru examenele de certificare, pret 75 Ron/Sedinta 1h20min/cursant. Va puteti inscrie din orice parte a tarii sau din strainatate. Manual gratuit, se ofera factura fiscala. Se utilizeaza tabla virtuala si aparatura performanta pentru videoconferinte. La sfârșitul fiecărui nivel complet, cursanții susțin testul final și primesc adeverința de participare la curs. Tel. 0726776225

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h
 • Link web (optional)