Iordache Emanuel

Bucuresti, Bucuresti, RO 100.00 RON

Publicat cu 2 ani în urmă 64 vizualizări ID #3892

Descrierea anunțului

Salutare! Ma numesc Emanuel,

sunt un vorbitor Nativ si ofer Meditatii la limba Germana si Italiana, pentru imbunatatirea abilitatilor atat verbale cat si ale celor scrise, pentru domenii profesionale (joburi, cursuri, autodidactice) cat si scolare/facultative.

Am trait 14 ani in Südtirol, si tot ciclul meu de invatamant l-am parcurs in limba Germana (gradinita, scoala, liceu, facultate).
Eu ca si persoana ma descriu ca fiind una super sociabila, deschisa, intelegatore si dornica sa ajute, iar de aceea sunt ferm convins ca nu va exista monotonia si plictiseala la orele mele :)


Materialele de predare pe care le detin sunt personalizate de mine intr-o structura logica si simpla de invatat, in felul acesta pot sa le folosesc pentru a ma modela in ritmul de invatare al fiecarui Elev/ Student/ Profesor.
Datorita acestui aspect, elevilor si studentilor mei le va fi mult mai usor sa invete si sa retina materia predata de mine.
Programul de invatare se adapteaza conform cererii si nevoilor Elevului/Studentului.La cererea si la nevoia Elevului/Studentului pot oferi si teme pentru acasa + Materiale de exersare scrise, cat si inregistrari audio personalizate de mine.

  Detalii meditator

 • Unde se vor desfășura meditațiile?
  Online La domiciliul elevuluiLa domiciliul meditatorului
 • Nivelul de predare al meditatorului
  Scoala generalaLiceuFacultate
 • Calificari meditator
  Diploma de BacalaureatStudentAbsolvent de facultateLicentiatProfesor preuniversitarProfesor universitar
 • Experienta meditator
  Fara experienta1-2 ani2-5 ani5-10 anipeste 10 ani
 • Durata sedintei
  1 h1 h 30 min2 h2 h 30 min3 h